Brottmålsadvokat i Malmö

När ett brott har begåtts har den anklagade rätt till en advokat. Att ta kontakt med en brottmålsadvokat i Malmö kan vara det som gör skillnad. Deras kunskaper hjälper hela vägen till beslut.

Anders var i chock. Ena stunden satt han i köket och läste tidningen, i nästa vara han anmäld för hemfridsbrott och stöld. Att hans före detta flickvän kunde göra detta hade han aldrig kunnat tro.

Tacksamheten över att hans syster var så skärpt visste inga gränser. Anna hade sett till att en brottmålsadvokat hade blivit inkopplad. Nu väntar de på att få träffa denne för första gången.

Hjälp av erfaren brottmålsadvokat

Erika, brottmålsadvokaten, kändes väldigt kompetent när hon ledde honom genom alla de steg som skulle följa. Han fick berätta vad som hade hänt. Att han åkt till sin lägenheten som han och exet bott i tillsammans och hämtat en tv-apparat.

Hon lovade att sitta med i alla förhör och kommande rättegång, om det blev en sådan. Lovade att hon skulle göra allt hon kunde för att hjälpa honom. Det kändes tryggt. Hon hade många års erfarenhet av liknande fall och visste hur utredningarna gick till.

Innan dom sa adjö, gav Erika honom kontaktdetaljer ifall han hade några frågor eller funderingar.

När allt var över många månader senare hade hon hållit sitt ord. Genom noggrant arbete hade polisen och Erika kunnat bevisa att han hade rätt att vistas i lägenheten och att tv-apparaten var hans redan innan Anders och hans exsambo flyttade ihop. Nu var han tacksam för sparade kvitton och världens bästa brottmålsadvokat. Läs mer om - på den här hemsidan: brottmålsadvokatmalmö.se

24 Jan 2022