Paintball ger roligaste svensexan i Malmö

Att spela paintball på en svensexa i Malmö med ett gäng vänner är grymt kul. Kanske inte lika roligt med de mindre snygga blåmärkena man kan få, men det är helt klart värt vartenda blåmärke.

En svensexa är brudgummens avstamp från livet som ogift ungkarl till en stadgad äkta make. Självklart ska sådant firas med bästa vännerna och rolig släkt. Många gånger genom historien har gängen runt brudgummen utsatt honom för pinsamheter och rena elakheter. Det som gänget tyckte var roligt var inte alltid något som den blivande äkta maken uppskattade.

Paintball på svensexan höjer humöret

Idag har fler och fler insett att en svensexa, men även möhippor, ska vara roliga minnen att se tillbaka på. Förhoppningsvis har man även lite roligt material att visa för gästerna på bröllopet utan att det för den delen är pinsamt. En svensexa i Malmö behöver inte alls handla om gulliga saker som att klappa katter och gå kramkurser för att vara snäll.

Det bästa är att utgå från den blivande brudgummens intresse och vad han skulle uppskatta. Det ska även fungera bra i gänget som ska vara med på svensexan utan att ruinera alla. Då är paintball en bra aktivitet. Att få springa runt med ett härligt högt adrenalinpåslag och få skjuta på varandra med färgbollar är riktig roligt. Paintball ger dessutom både minnen och goa blåmärken för en tid framöver att skratta åt. Bästa tipset är nog att planera in aktiviteten i god tid så det inte finns några blåmärken kvar till bröllopet.

25 Feb 2022