Rund pool ovan mark för bad på hemmaplan

Alla gillar inte att ligga och trängas som ett gäng packade sillar på badstranden. Då kan en rund pool ovan mark vara en lösning för varma sommardagar.

Att ta sig ett dopp i hav eller sjö varma dagar är oftast fantastiskt skönt. Det som inte är lika skönt är att ligga och trängas med andra på stranden. Höra barn skrika när de kastar sand på varandra. Tonårsgängen som ska bräcka varandra med högst musik. Strandbaren som doftar av flottiga hamburgare.

Andra drömmer om att bara kunna få flyta runt i lugn och ro, utan oro att man driver ut till havs. Då är det dags att investera i en egen pool hemma på tomten. Det finns olika typer av pooler man kan installera. En del pooler ska grävas ner på tomten. Efter det är de fasta och svåra att flytta på.

En flyttbar rund pool ovan mark

Andra föredrar pooler som man kan flytta på om det skulle behövas, alternativt en pool som är lätt att göra sig av med om man tröttnar. Då är en rund pool ovan mark det rätta alternativet. Det kräver minimalt med arbete för att installera poolen på tomten. En hyfsat plan yta är det som behövs i trädgården.

När poolen är installerad och klar kan du äntligen njuta av att ta ett dopp i böljan den blå. De enda man behöver trängas med är de personer man bjuder in till poolhäng med. De varma dagarna är numera räddade!

9 Jun 2022