Smarta markiser i Malmö

Det finns markiser i Malmö för många användningsområden. De kan användas till en balkong för att ge svalka varma dagar, eller för att täcka ett caféfönster och skydda alla goda bakverk.

Den nya poolen var perfekt. Anna älskade att ta en simtur varje morgon och sedan ligga och läsa i solstolen en liten stund innan jobbet. Men de senaste dagarna hade hon insett att gubben som bodde i huset bredvid gjorde sig ärenden till delen av tomten som gränsade till hennes. Han klippte gräset vid staketet. Hämtade bollar han kastat åt hunden som inte ides springa och hämta dem. Allt bara för att titta på henne i bikini, det visste hon.

Anna ojade sig för sina arbetskamrater som tyckte att hon tog i. Hon visste att de tyckte hon var lite fin i kanten.

Markiser stoppade gubben i Malmö

Tillslut sa en av arbetskamraterna åt henne att skaffa en markis. Trodde de att hon var dum? Markiser hängde man över fönster, var skulle hon sätta den? Lyckligtvis hann densamme fortsätta innan Anna sa något. Sidomarkiser är perfekt som insynsskydd och dessutom blir det lä. Det gör det så skönt att ligga där och känna solen steka.

Så snart Anna kom hem googlade hon på pris på markiser i Malmö. Sedan läste hon på om sidomarkiser. De monterades på stolpen och drogs ut när man skulle använda dem. De kunde enkelt tas bort om man så önskade. Hon beställde en grå som passade bra med trägolvet. Nu skulle gubben få leta efter något annat att titta på.

27 Apr 2022